Vestingwerk Rooftop Sessions

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
8 mei 2020 16:00 - 25 aug. 2020 22:00
Locatie
Sociëteit Fort Koning WIllem I

 

Op Vrijdag 8 mei zouden we genieten van koude biertjes in plastic bekertje, opgaan in de muziek en in lekkere outfits flaneren op de binnenplaats van de M.S.V. Tragos. We zouden dansen, zweten en het leven vieren met deuntjes van Fouk, Luuk van Dijk en vele anderen. Maar helaas zitten we thuis, dansen we op quarantaine setjes, borrelen we virtueel en genieten we van alcoholische versnaperingen op de bank. 

Ondanks de teleurstelling dat de eerste editie van Vestingwerk niet in zijn normale vorm kan plaatsvinden op vrijdag 8 Mei 2020, zullen wij met hulp van Soapbox een livestream voor jullie verzorgen op ons mooie Fort. Schenk die glazen vol, doe die dansjes, organiseer een VrijMiBo op Zoom, zet de BBQ aan, kijk naar beelden van een prachtige zonsondergang en doe dit allemaal onder het genot van de deuntjes die de Tragos Resident DJ’s voor jullie spelen op het Fort. Bekijk onze stories om te zien hoe onze leden deze stream hebben beleefd!

Tijdens deze livestream geven we jullie ook de kans om een donatie te leveren aan een door Tragos gesteund goed doel; minder uitgelicht in coronatijden, maar daarom niet minder belangrijk. Meer informatie over dit goede doel ontvangen jullie snel!

De weersverwachtingen zien er voorlopig goed uit (wat vooral voor onze residents goed nieuws is)! Houd onze socials goed in de gaten en zet de datum in je agenda. Op vrijdag 8 mei proosten op elkaar, en op ieders gezondheid. 

Let op! Wij zullen ons tijdens dit evenement houden aan de maatregelen van het RIVM. Wij verwachten ook dat jullie dit doen om elkaars veiligheid te waarborgen.

Line-up:

GVR

Dohm

Ariatha

Wolvram

Fratelli Del Ponte

Tijdens dit evenement is er €188,76 opgehaald voor het Ronald McDoland Huis Maastricht!