Nieuws

Lid worden tijdens COVID

Lid worden tijdens corona... hoe zit dat?

 

Gaan de feestjes tijdens de INKOM door?

Door de huidige COVID-19 uitbraak zijn al lange tijd grote evenementen afgelast. In eerste instantie zou de Maastrichtse introductieweek INKOM wel doorgaan maar dan in een nieuwe vorm. Helaas zijn er bij de persconferentie van 6 augustus 2020 extra maatregelen genomen waardoor een fysieke INKOM niet mogelijk is. De WGI, de organisatie die het INKOM programma regelt samen met de studentenverenigingen opent wel een platform waar jij je kunt inschrijven voor online activiteiten. Online zullen wij activiteiten organiseren waar je alsnog onze leden kunt leren kennen en op onze Instagram krijg je een goede sfeerinpressie van Tragos evenementen die normaal zouden plaatsvinden. Zodra je ingeschreven bent bij de MSV Tragos verwelkomen we je graag voor een corona-proof borreltje op ons Fort.

Wat heb ik aan lid worden als alle grote evenementen/feesten niet door mogen gaan? 

Op onze grote binnenplaats is het voor leden en aspirantleden nog steeds mogelijk om op reservering te komen borrelen. Zodra de overheid en het coronavirus het toe laten zullen we onze sociëteit weer openen voor grote feesten en borrels zoals we die gewend zijn. Dit is helaas nog niet mogelijk, maar toch kun je als lid al mensen leren kennen  die je kunnen helpen tijdens je studie; die je alle tips en trics kunnen geven van op jezelf wonen; en die je alle hotspots van Maastricht kunnen laten zien. Al met al dus genoeg redenen om nu al de leukste studententijd te beleven.

Hoe kan ik Tragos leren kennen?

Helaas is het niet mogelijk om een kijkje te nemen op de kroeg als je nog niet ingeschreven bent als lid. Wel delen wij op social media door het jaar sfeerimpressies van de activiteiten die wij organiseren en in de INKOM hebben wij fysieke activiteiten en kun je inbellen om met ons te kletsen. Volg ons dus op instagram @msv_tragos en de facebook MSV Tragos INKOM. Ook kun je altijd mailen naar abactis@tragos.nl


Hoe kan ik een goede keuze maken tussen alle Maastrichtse verenigingen?

De MSV Tragos is de oudste, mooiste en grootste traditionele studentenvereniging van Maastricht.  Sinds 1982 zijn wij niet meer weg te denken uit het Maastrichtse studentenleven. Onze vereniging bestaat uit verschillende commissies, jaarclubs en disputen. Er zijn zeven mannen- en negen vrouwendisputen, met ieder hun eigen identiteit. Hierdoor is er voor ieder wat wils! Daarnaast zorgt ons monumentale pand, Fort Willem I, dat wij door kunnen tot in de late uurtjes en we alle ruimte hebben voor feesten waar heel Maastricht op af komt.

Kan ik me al inschrijven?

Dat kan zeker! Als je lid wil worden bij Tragos kun jij jou digitaal inschrijven via https://www.tragos.nl/word-lid/ tot vrijdag 28 augustus 23.59. We zullen je dan via e-mail op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom jouw lidmaatschap.